zoekenmailfb
voorpagina OV 1 2017


Een nieuw seizoen!

Terwijl ik deze column schrijf, moet het theaterseizoen officieel nog van start gaan, maar bij het uitkomen van deze editie van UitIn Magazine, heb jij wellicht al genoten van één van de prachtige theater-, dans-, toneel-, cabaret-, of muziekvoorstellingen die in onze regio te zien zijn. Want de zomer is voorbij, evenemententerreinen worden schoongeveegd, we verplaatsen langzaamaan weer wat meer naar binnen; tijd voor heerlijke avondjes uit. U zult zich dit seizoen geen seconde hoeven te vervelen.

Ik ben dan ook heel trots dat ik mezelf sinds de zomer de nieuwe redacteur van dit prachtige uitblad mag noemen. Reeds lang voor dit nummer uitkwam, was ik mijn agenda al aan het vullen met de mooiste exposities, muziekoptredens, events en theatervoorstellingen. Ik ben een echte cultuurliefhebber en nu komt de complete culturele agenda als eerste op mijn bureau!

Naast de redactie van dit blad, zal ik me bezig houden met onze Facebookpagina en website. En ik ben erg benieuwd naar jouw mening! Dus als je ideeën hebt, schroom niet ze mij te laten weten.

Ik wens iedereen een heel mooi cultureel seizoen 2016-2017. Wie weet treffen we elkaar eens in één van de locaties die zich hierna presenteren. Nu houd ik je niet langer op: blader vooral door en veel plezier met plannen maken!

Een hartelijke groet,

Judith van Weel

Redacteur UitIn Magazine
> Meer info: www.uitinmagazine.nl