zoekenmailfb
voorkant UIT jan feb 2017

Een nieuw jaar...

2017 is begonnen! De kurken hebben geknald, de glazen geklonken en het vuurwerk schitterde in de lucht. Heeft u ook de dag erna gezellig met de hele familie op de bank gekeken naar het Nieuwjaarsconcert of naar het traditionele schansspringen?

En dan ruimen we binnenkort weer de kerstspullen op, gaat de bezem door het huis, een nieuwe kamerplant erin. Misschien heeft u nog enkele nieuwjaarsborrels op het programma? En daarna is het echt tijd voor ‘goede voornemens’... Heeft u ze gemaakt? Of bent u meer het type: niet lullen, maar poetsen. Oftewel: gewoon doen!

Mijn eigen goede voornemen, is dat ik wat beter voor mezelf ga zorgen. Af en toe wat meer zogenaamde me-time inplannen. Ik ben altijd erg druk met het rennen en vliegen voor de kinderen, het werk. Naar ballet, de voetbal, een redactievergadering, radio-interview voor UitIn Magazine, een gesprek op de school, de deadline van een nieuw UitIn Magazine. Allemaal belangrijke dingen natuurlijk. En het laatste ook voor u, anders had u dit blad niet in uw handen.

Maar goed, meer tijd voor mezelf dus. En wat ga ik dan doen? Nou, onder andere minimaal 1 keer per maand het theater in, voor een prachtige (dans)voorstelling, een concert, of cabaret. En minimaal 1 keer er maand een museum in. Of gewoon een heerlijke wandeling maken. Maar ik begin met een kopje koffie en deze nieuwe UitIn. Want daarin vind ik natuurlijk mijn inspiratie.

Een heel UITzinnig 2017!

Judith van Weel

Redacteur

> Meer info: www.uitinmagazine.nl