zoekenmailfb
Onze ‘one stop shopping’ filosofie is eigenlijk heel simpel. ‘Wij werken zoals we zelf geholpen willen worden.’ Dit resulteert in een prettige, flexibele en professionele werkwijze waarbij zowel het product als de klant centraal staat.


2016 02 15 12.05.32 strook UIT


Maatwerk

Uitgeverij Smit biedt altijd maatwerk. In goed overleg met jou stemmen we vooraf je wensen en de daarvoor benodigde werkzaamheden en middelen af. Vervolgens plannen we wat en wanneer er moet gebeuren om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Wij ondersteunen en bedienen je hierin van A tot Z. Van één of enkele diensten tot en met totale ontzorging. Jij bepaalt, wij begeleiden.

Of het nu redactie, tekstschrijven, fotografie, grafische opmaak of drukwerk is, we hebben alle kennis en expertise in huis om je persoonlijk van dienst te zijn. Onze uitgeverij denkt niet enkel vanuit het magazine, tijdschrift, vakblad, boek of gedrukte flyer, maar neemt vanzelfsprekend de mogelijkheden van internet en social media, zoals Facebook en Twitter, mee. We zorgen ervoor dat de juiste boodschap op de juiste manier bij jouw doelgroep terecht komt. 2016 02 15 14.17.33 overzicht OV

Acquisitie en meer
Onze dienstverlening gaat een stap verder. Wist je dat je ook voor de acquisitie van advertenties bij ons aan het juiste adres bent? Relevante advertenties en betaalde content (advertorials) zijn een verrijking van de inhoud. Het levert bovendien geld op. Uiteraard ontzorgen we je met het abonnementenbeheer en/of met de verspreiding. Zo zie je maar, One Stop Shopping is bij ons geen loze belofte.

Dankzij ons uitgebreid en professioneel partnernetwerk kunnen we je volledig van dienst zijn. Je accountmanager van Uitgeverij Smit is je enige aanspreekpunt en blijft verantwoordelijk voor het hele traject. Dit werkt snel, prettig en efficiënt.

Meer weten? Bel vrijblijvend 077-8511745 / 06-39837191 / 06-34492511 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn je graag van dienst!