zoekenmailfb
2016 02 15 12.55.56 overzicht UITUitgeverij Smit is een moderne, dynamische uitgeverij die jouw wensen centraal stelt. Uit het nostalgische verleden hebben we alleen ‘de uitmuntende service’ en ‘ons oog voor detail en kwaliteit’ behouden.

Ons uitgebreid netwerk van professionals zorgt ervoor dat we snel en efficiënt maatwerk leveren. Met een frisse blik denken we met je mee, waarbij … Jij bepaalt en wij begeleiden. Afstand speelt in het digitale tijdperk geen rol. We werken landelijk voor tal van opdrachtgevers.

Als full-service uitgeverij hebben we een jarenlange expertise opgebouwd in het communiceren en verspreiden van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep. Of het nu om een (cultureel) magazine gaat, actuele programmaboekjes of om een eenmalige jubileumuitgave, bij ons ben je aan het juiste adres. Het spreekt welhaast voor zich dat we ook digitaal uw doelgroep bereiken met de juiste boodschap. Veel magazines ondersteunen we via social media, zoals Facebook en Twitter, en we ondersteunen de content op je eigen website. We hebben een aantal inspirerende voorbeelden.

De distributie en/of huis-aan-huis verspreiding kun je eveneens met een gerust hart aan ons over laten. Ons netwerk staat borg voor snelheid, betrouwbaarheid, punctualiteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwsgierig? Bel vrijblijvend 077-8511745 / 06-39837191 / 06-34492511 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen je graag!